Restaurant SEL GRIS

- Frederik Deceuninck -

Sel Gris bevindt zich achter aan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen.
Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee.
De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs.
Frederik Deceuninck was twee jaar chef de partie in de Karmeliet en

drie jaar souschef in het kustrestaurant Jardin tropical.
Na een verblijf van zeven maanden bij de Pastorale in Reet, besloot hij om zijn droom waar te maken:
een eigen gastronomisch restaurant waar men lekker kan eten tegen betaalbare prijzen.
Zo werd Sel Gris geboren.

-- Elk weekend organiseren we een Gastronomisch Afhaalmenu. Info & bestellen via www.frederikdeceuninck.be --

Reserveer
Foto

Onze Filosofie

Puur natuur

Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken.
Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel.
Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.

Foto zee